•Met de aandacht bij de zintuigen is het leven mooier dan gedacht•

Leon

Ervaringen van cursisten

Dit is wat mijn cursisten zeiden over mijn trainingen:

¨Goede trainer met veel eigen ervaring. Aanrader voor bedrijfstrainingen.¨

¨Lucien in een zeer toegewijd trainer die iedere deelnemer rust en ruimte geeft om tot zichzelf te komen. Dat voelt erg prettig. Alle aandacht gaat uit naar datgene wat voor jou belangrijk is. Hij verplaatst zich makkelijk in ieders situatie, geeft heldere uitleg tijdens oefeningen en is bovenal een vriendelijke kerel. Ik kijk met veel plezier uit naar de training Tijdsurfen.¨


Bij Tijdsurfen:

"Inspirerende training welke ik direct kon toepassen in mijn werk. Een mooie ervaring. Lucien bedankt!"


¨Een goede cursus tijdsurfen! Ik ga niet alleen veel efficiënter met mijn tijd om, maar ervaar ook meer geluk. Ik heb het net afgerond en hoop dat ik het vol blijf houden. Hopelijk komen er nog een aantal terugkomdagen, leuk!¨

¨Bij deze bijzondere cursus zitten verrassingen, mits goed uitgepakt en toegepast zijn het pareltjes die hun gewicht in goud waard zijn. Twee regels/lessen, die heel anders voorschrijven dan wat ik tot dan toe geleerd heb. Toegepast geven ze direct resultaten (meer gedaan krijgen/minder zorgen).¨


Bij Mindfulness:

"Geweldige cursus, simpelweg een aanrader voor iedereen."

Koen van der Ven

"Lucien begeleidt en traint ons in de wereld van Mindfulness, Yoga en Meditatie. Helder en duidelijk legt hij tijdens zijn cursus uit welke grote waarde deze begrippen voor jou kunnen betekenen: meer rust, betere concentratie en minder emotionele reacties."


"Ik heb geleerd om minder met mijn hoofd in de toekomst te zitten en sommige eisen/doelen los te laten. Verder heb ik geleerd om rust te ervaren d.m.v. meditatie. Ik ben tijdens mijn eeuwige zelfanalyse milder geworden. Ook sta ik wat minder jachtig in het leven. Dat je gedachte geen feit is, wist ik wel, maar kan ik nu ook op mezelf (en anderen) toepassen. Ik geniet meer van kleine dingen."


"Het intakegesprek met Lucien vond ik heel prettig en verhelderend. Door zijn rustige aandachtige houding tijdens de cursus heb ik de cursus in zijn geheel als zeer prettig ervaren. De cursus was goed en zorgvuldig voorbereid en verzorgd. Het was voor mij een mooie kennismaking met mindfulness!"

Annelies van der Gouw

"De cursus heeft voldoende inhoud en biedt handvatten om de basisvaardigheden van mindfulness op te doen en in het dagelijks leven toe te passen. Lucien creëert met zijn rustige voorkomen, duidelijke communicatie en enthousiasme een prettige vertrouwde sfeer, waarin iedereen zich naar eigen inzet vrij kan ontwikkelen."

Ronald

"Ik heb met veel plezier de MBSR-training van Lotus op de Linge gevolgd.

Ik heb in twee maanden tijd enorm veel handvatten aangereikt gekregen om beter te leren omgaan met pijn en stress en zo meer energie over te houden om te genieten.

Het is verbazingwekkend hoe veel ik in zo'n korte tijd geleerd heb!

Bedankt Lucien,"

Tomi

"Ondanks dat ik dacht redelijk wat inzicht in mijzelf te hebben,

heb ik met deze cursus weer heel anders naar mezelf leren kijken.

In eerste instantie is de huiswerktijd redelijk veel en intensief maar het loont zeker de moeite om door te zetten, het levert je heel veel op.

Op een gegeven moment is het een onderdeel van je patroon en ik mis het nu als ik een keer oversla.

De cursus heeft mij veel rust gebracht in mijn drukke gedachtenpatronen en het lukt mij beter om bij mijzelf te blijven.

Ik vond het bijzonder, verrassend en de teksten en oefeningen hebben mij een paar keer diep geraakt.

Lucien , bedankt voor een mooie ervaring die mij als mens weer heeft doen groeien. Ik hoop dat je veel cursisten in de toekomst met MBSR in aanraking kan brengen!"

Barbara

"ik kan het iedereen aanraden om de mindfulnesscurcus te doen. SUPER"


"Absoluut de moeite waard, wanneer u zich wilt verdiepen in Mindfulness.

Ambitieuze cursusleider die het iedereen naar zijn zin probeert te maken.

Goede prijs-/kwaliteitsverhouding"